1

PER NE

Andi Design si fabrike per prodhimin e mobileve, kuzhinave dhe orendive nga druri ka filluar punen qysh nga viti 2006.

Duke filluar nga suksesi i fabrikes dhe gjithasthtu pergjegjesia ndaj klienteve jemi bere nje faktor kyq ne tregun Kosovar.

Profiti ne kete biznes nuk eshte gjithqka, kenaqesine e klienteve me prodhimet tona ne e quajm te arritur dhe sukses te fabrikes tone.